(web)developer

Solliciteer nu

(web)developer

Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar je met de nieuwste technieken mag werken? Waar je input altijd telt? Ga jij ons kaartenplatform samen met ons naar een hoger niveau tillen? Dan is deze vacature voor jou!

FULL-TIME · Woudenbergseweg 21, ZEIST

Een dag in het leven van een developer bij Kaarten Carrousel...
Je komt binnen tussen 8.00 en 9.30 en start je dag met een overheerlijke cappuccino uit onze espresso-machine. Daarna houd je een korte Daily Scrum-meeting met je teamgenoten van het roemruchte developmentteam, onder het genot van de laatste geek-nieuwtjes en de broodnodige slappe humor. Vervolgens ga je aan de slag: mooie nieuwe features bouwen! Je werkt samen met de andere developers aan onze webshops (Hippe-Geboortekaartjes.nl, Fuif.nl en vele andere), en aan ons custom-made CMS.

Om 12:30 word je getrakteerd op een versbereide lunch. Na een fanatiek potje tafelvoetbal kun je er weer tegenaan: lekker verder bouwen, met tussendoor sparmomentjes waarin je actief met shophouders, marketeers en UI-designers meedenkt hoe we de gebruikservaring van onze klant verder kunnen verbeteren. Voor je het doorhebt is de dag voorbij, en ga je met een voldaan gevoel naar huis: je bent uitgedaagd, hebt je weer verder kunnen ontwikkelen, je hebt plezier gehad en je gedane werk, je ideeën en creativiteit worden enorm gewaardeerd.

Wie zijn wij?

Kaarten Carrousel is een creatief e-commerce bedrijf met gave technologie die uitgaat van de gebruiker. We bieden een online platform waar gebruikers online échte kaarten kunnen maken en shopeigenaren hun kaartenshop kunnen beheren. Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen of wenskaarten, je kunt het zo gek niet bedenken: voor alle grote en kleine life events vind je bij ons een passende kaart met een mooi design.

Bekijk meer info over het bedrijf

Wat zoeken we in jou?

Wij geloven dat het belangrijk is dat we een goede match hebben tussen jou en ons team, zodat jij goed tot je recht komt en veel waarde aan ons team toevoegt. Kun je ‘ja’ antwoorden op de volgende punten, stuur ons dan snel een mailtje!

  • Je bent enthousiast en gedreven
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als webdeveloper
  • Je bent flexibel en bereid om nieuwe dingen te doen en te leren
  • Je bent ondernemend en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk
  • Je kunt logisch nadenken, bent leergierig en je houdt ervan problemen op te lossen
  • En je kunt trots zijn op je eigen werk

Nog wat meer info over je functie
Het platform waaraan je gaat werken is gebouwd in Python met onderdelen in Angular2 (TypeScript). We slaan onze data op in een Postgresql-database. Heb je nog nooit gewerkt met Python, Angular2 en Postgresql maar pak je wel gemakkelijk nieuwe talen en frameworks op? Ook dan willen we graag met je praten.

Dus…

Hebben we je kunnen overtuigen dat Kaarten Carrousel dé plek is om je volgende uitdaging als webdeveloper aan te gaan? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil je graag eens bij ons langskomen voor een goed gesprek en een lekkere cappuccino? Stuur dan je sollicitatie naar barry@kaartencarrousel.nl. Als je vragen hebt, kun je altijd bellen met 085-7430750. We kijken uit naar je enthousiaste reactie!